Sinulla on useita mahdollisuuksia opiskella kesällä. Katso vaihtoehdot alta ja poimi itsellesi sopivimmat. Jos valitset opintoja CampusOnline.fi -portaalista tai EduFuturan kesätarjonnasta, muista keskustella ensin opettajatutorisi kanssa ja suunnitella, miten opinnot sopivat HOPSiisi.

Opinnot oikeuttavat opintotukeen. Tarkista ehdot Kelan verkkosivuilta.

JAMKin kesäopinnot

JAMKin kesäopinnot

JAMK tarjoaa sinulle opintoja myös kesäisin. Kesälukukausi toteutetaan 23.5.-31.7.2022. Voit tehdä tutkintoosi kuuluvia ja vapaasti valittavia opintoja.

JAMKin kesäopintoihin ilmoittaudutaan Peppi-opiskelija- ja opintotietojärjestelmän (vaatii kirjautumisen) kautta. Ilmoittautumisaika on 1.12.2021-30.4.2022.

Voit hakea kesäopintoja Koulutushaku-palvelusta kahdella eri tapaa:

  1. valitsemalla Opinto alkamassa -kohdasta Kesäopinto
  2. hakemalla hakuikkunassa kesäopintojen ryhmällä: VAz21K1

Pepin tarjonnassa toteutukset, joiden koodi alkaa Y-kirjaimella, on suunnattu YAMK-opiskelijoille.

Siirry koulutushakuun

Osallistu Summer Schooliin

Summer school

Joka kesä JAMKissa järjestetään kesäkoulu, Summer School. YAMK-opiskelijoille suunnattu kesäkoulu tarjoaa monikulttuurisen ja -tieteisen opiskelukokemuksen.

Lue lisää (englanniksi)

CampusOnline.fi -kesäopinnot

Kesäopintoportaali

JAMKin opiskelijat voivat 14.3.2022 klo 8.00 lähtien ilmoittautua 24 ammattikorkeakoulun yhteisen CampusOnline.fi-portaalin kesäopintoihin. Opiskelu on tutkinto-opiskelijoille, vaihto-opiskelijoille ja avoimen AMKin polkuopiskelijoille maksutonta ja suoritukset luetaan hyväksi AMK/YAMK-opintoihin edellyttäen, että ne sopivat opiskelijan henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan.

Ristiinopiskeluun liittyvät tarkemmat ohjeet löytyvät Elmo-opiskelijaintrasta (vaatii kirjautumisen).

Tutustu tarjontaan CampusOnline.fi -portaalissa

 

EduFuturan kesäopinnot

EduFutura logo

Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta.

EduFuturan opintotarjotin edufutura.fi -portaalissa

Kesäopinnot kootusti Monipuolista tietoa kesäopinnoista löydät Elmo-opiskelijaintran Opiskele kesällä -sivustolta! (vaatii kirjautumisen) Avaa