JAMKOn vapaa-ajanpalvelut

Opiskelijakunta JAMKO tarjoaa sinulle monipuolista vapaa-ajan toimintaa ja yhteisön tukea opiskelijaelämäsi varrella. Tutustut opiskelijakavereihin monipuolisissa tapahtumissa, joita on aina liikuntatapahtumista rentoihin alkoholittomiin illanviettoihin ja suuriin opiskelijariehoihin. JAMKOn matkassa pääset myös tutustumaan Suomen rajojen ulkopuolelle kuten Pietariin ja kokemaan Lapin talvisen ihmemaan. Opiskelijakunta kehittää jatkuvasti myös uusia toimintamuotoja, joilla voidaan palvella paremmin eri paikkakunnilta käsin ja pääsääntöisesti verkossa opiskelevia jäseniä.

Pääkampuksella voit levähtää koulupäivän aikana opiskelijoiden omassa olohuoneessa JAMKO Caféssa ja nauttia kahvilan antimista, pelata lautapelejä, pleikkaria tai biljardia. JAMKO ylläpitämällä kuntosalilla Pääkampuksella opiskelijakunnan jäsenet hikoilevat ilmaiseksi. JAMKO järjestää myös opiskelijoiden hyvinvointitapahtumia ja tekee tiivistä yhteistyötä Korkeakoululiikunnan kanssa.

Tutustu tarkemmin JAMKOn palveluihin

 

Jyväskylän seudun palvelut

Jyväskylä tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja vapaa-ajanviettoon ja liikuntaan. Kaupungin sivuille on koottu kattavasti tietoa kulttuuririennoista ja liikuntamahdollisuuksista. Sivulta löytyvien hakemistojen avulla voit etsiä itseäsi kiinnostavia harrastusmahdollisuuksia, käyntikohteita sekä järjestö- ja seuratoimintaa.

Lue lisää Jyväskylän liikunta- ja vapaa-ajan palveluista

 

Palvelut Saarijärvellä

Saarijärvi lähiseutuineen tarjoaa liikkujille laskettelua, hiihtoa, yleisurheilua, uintia, jumppaa ja paljon muuta.

Saarijärven ajankohtaiset tapahtumat on listattu tapahtumakalenteriin. Kulttuurista ja muista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista kerrotaan Saarijärven www-sivuilla.