jamk.fi

Tule JAMKin alumniksi

Alumniverkosto koostuu teistä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kasvateista, jotka haluatte pitää yhteyttä entiseen opinahjoon ja opiskelukavereihin. Alumniverkostossa mukana olevana voit vaikuttaa oman alasi kehittymiseen, täydentää osaamistasi sekä luoda sinulle tärkeitä ammatillisia yhteyksiä.

JAMKin alumniverkosto LinkedIn:ssä

Seuraamalla meitä LinkedIn:ssä saat tiedon JAMKin ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Liity samalla kansainväliseen ja kasvavaan alumniverkostoomme. Voit hyödyntää sitä, kun etsit asiantuntijoita ja osaajia tai haluat jakaa omaa osaamistasi. Kurkkaa oheisesta linkistä, joko opiskelukaverisi on mukana!

JAMKO Alumnit

JAMKO Alumnit ovat JAMKOn vanhoja toimijoita, esimerkiksi hallituksen tai edustajiston jäseniä, tutoreita tai koulutusalajärjestöjen aktiiveja. JAMKO alumnit pitävät tiiviisti yhteyttä toisiinsa ja tapaavat toisiaan säännöllisesti. Omalla osaamisellaan he auttavat opiskelijakuntaa ja sen nykyisiä toimijoita kehittämään toimintaa ja edistämään opiskelijoille tärkeitä asioita. JAMKO Alumnit on tiivis verkosto, johon kannattaa tulla mukaan.