Sinulla on useita mahdollisuuksia opiskella kesällä. Katso vaihtoehdot alta ja poimi itsellesi sopivimmat. Jos valitset opintoja CampusOnline.fi -portaalista tai EduFuturan kesätarjonnasta, muista keskustella ensin opettajatutorisi kanssa ja suunnitella, miten opinnot sopivat HOPSiisi.

Opinnot oikeuttavat opintotukeen. Tarkista ehdot Kelan sivuilta.

JAMKin kesäopinnot

Kesäopinnot

JAMK tarjoaa sinulle opintoja myös kesäisin, viidennessä jaksossa. Kesäjakso toteutetaan 18.5.-31.7.2020. Voit tehdä tutkintoosi kuuluvia ja vapaasti valittavia opintoja.

JAMKin kesäopintoihin ilmoittaudutaan ASIO-opiskelijahallintojärjestelmän kautta. Ilmoittautumisaika on 2.12.2019-31.3.2020.

Katso ASIOssa oleva tarjonta

Katso Pepissä oleva tarjonta

Osallistu Summer Schooliin

Kesäkoulu

Vuosittain JAMKissa järjestetään kansainvälinen kesäkoulu, Summer School. Se kokoaa monialaisia opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Tule mukaan opiskelemaan rentoon joukkoon ja keräät vielä opintopisteitä!

Lue lisää (englanniksi)

CampusOnline.fi -kesäopinnot

Kesäopintoportaali

JAMKin opiskelijat voivat 16.3.2020 lähtien ilmoittautua 24 ammattikorkeakoulun yhteisen CampusOnline.fi-portaalin kesäopintoihin. Opiskelu on tutkinto-opiskelijoille, vaihto-opiskelijoille ja avoimen AMKin polkuopiskelijoille maksutonta ja suoritukset luetaan hyväksi AMK/YAMK-opintoihin edellyttäen, että ne sopivat opiskelijan henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan.

Katso CampusOnline.fi-portaaliin liittyvät tarkemmat ohjeet Elmo-opiskelijaintrasta (vaatii kirjautumisen).

Tutustu tarjontaan

 

EduFuturan kesäopinnot

EduFutura logo

Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta.

EduFuturan tarjonta

Kesäopinnot kootusti Monipuolista tietoa kesäopinnoista löydät Elmon Opiskele kesällä -sivustolta! (vaatii kirjautumisen) Avaa