Lomakkeet sisältävät opiskeluoikeutta, opintotukea, arviointia, hyväksilukemista, ristiinopiskelua ja valmistumista sekä opintojen järjestelyjä koskevia asioita. Opinnäytetyön lomakkeet löytyvät opinnäytetyön ohjeista (avoimet oppimateriaalit).

 

Opiskeluoikeus

Harkinnanvaraisen lisäajan sähköinen hakemuslomake löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä (vaatii kirjautumisen) Sähköinen asiointi -vimpaimesta,
kohdasta Lomakkeet -> 2 Opintojen aikana -> Harkinnanvaraisen lisäajan hakeminen.

  • Hakemuksen liitteeksi opiskelijan on lisättävä hyväksytty, päivitetty opiskelusuunnitelma (pdf) ja
  • Kuitti käsittelymaksusta (pdf)
  • Elmo-opiskelijaintrassa olevat ohjesivut (vaatii kirjautumisen)
 

Arviointi

Jos olet arviointiin tyytymätön, keskustele ensin arvioinnin tuloksista ja arviointiperusteiden soveltamisesta omalla kohdallasi arvioinnin suorittaneen opettajan kanssa. Sinulla on oikeus saada nähtäväksesi kopio opintosuorituksestasi ja sen arvioinnista. Mikäli et tyydy opettajalta saamaasi vastineeseen, voit pyytää suullisesti tai kirjallisesti oikaisua arvioinnin suorittaneelta opettajalta (Arvioinnin oikaisupyyntö opettajalle tai opinnäytetyöryhmälle -lomake). Lisätietoja tutkintosäännössä (pdf).

 

Ristiinopiskelu

 

Valmistuminen

Tutkintotodistushakemus


Todistushakemus löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä Sähköinen asiointi –vimpaimesta (vaatii kirjautumisen), kohdasta Lomakkeet -> 3 Opintojen päättyessä.

Tarkistamalla opintokortin oikeellisuuden hyväksyt kaikki opintokortissa olevat tiedot kuten: opintojaksot, arvosanat ja suorituspäivämäärät. Tämän jälkeen et siis enää voi hakea muutosta esim. opinnäytetyön arvosanaan. (Katso Tutkintosääntö § 20.) Jotta voit hakea tutkintotodistusta, sinulla tulee olla palautettuna myös opinnäytetyön sähköinen arkistokappale ja julkisesta työstä kirjastolle joko sähköinen Theseus-tallenne tai paperiversio (opinnäytetyön ohje, avoimet oppimateriaalit).

Huomioithan nämä ennen kuin palautat tutkintotodistushakemuksen.

 

Esteetön opiskelu

 

Siirtyminen toiseen tutkinto-ohjelmaan JAMKin sisällä

Lomakkeet ja ohjeet (jamk.fi-sivustolla)

 

Eroaminen JAMKista

Eroilmoitus löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä  Sähköinen asiointi –vimpaimesta (vaatii kirjautumisen), kohdasta Lomakkeet -> 3 Opintojen päättyessä.
Palauttamalla tämän lomakkeen eroat lopullisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Eroamispäivä on aikaisintaan se päivä, jolloin ilmoitus saapuu JAMKiin. Varmista, että kaikki suorituksesi on kirjattu opintorekisteriin. Eronneelle opiskelijalle ei voi enää kirjata opintosuorituksia.

Huom! Avoimen AMKin opiskelijan ei tarvitse täyttää eroilmoitusta, vaan hän peruu ilmoittautumisen avoimen AMKin sivujen kautta.