JAMKOn esittelyvideo

Katso, mikä JAMKO on ja mitä JAMKOssa tehdään.

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Opiskelijakunta JAMKO

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO toimii JAMKin opiskelijoiden tukena opiskelijan arjen eri vaiheissa ja heidän lakisääteisenä edunvalvojanaan. JAMKO edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, järjestää opiskelijoille tapahtumia, vapaa-ajan toimintaa sekä jäsenistölleen opiskelijakortilla saatavia etuja. JAMKO huolehtii myös JAMKin tutoroinnista ja kouluttaa opiskelijoiden tueksi jo pidempään opiskelleita opiskelijoita.

JAMKO tuo opiskelijoiden äänen kuuluviin korkeakoulun työryhmissä ja päätöksenteossa, vaikuttaa kuntapolitiikassa sekä tiedottaa opiskelijoita ajankohtaisista asioista. Ylin päätäntävalta opiskelijakunnassa on täysin opiskelijoista koostuvalla edustajistolla ja päivittäisestä toiminnasta vastaa hallitus. Opiskelijoiden tukena toimii myös opiskelijakunnan palkattu henkilöstö.

Toimintaan voi osallistua monella tavalla ja kaikki opiskelijat ovat tervetulleita mukaan!

Opiskelijakunta JAMKO
Pääkampus, Rajakatu 35, F-siiven päässä (FP23).

Lue lisää:

 

Opiskelijaedut opiskelijakortilla

Opiskelijakunnan jäsenyys tarjoaa jäsenilleen kaikki valtakunnalliset ja paikalliset edut, monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, tapahtumat ja matkat sekä edulliset kahvilapalvelut. Voimassa olevalla opiskelijakortilla saat opiskelijahintaisen lounaan kaikista opiskelijaravintoloista, ja se toimii myös kirjastokorttina JAMKin kirjastoissa. JAMKOn jäsenet voivat täydentää fyysisen opiskelijakortin etuja digitaalisella opiskelijakortilla älypuhelimen kautta.

Aina kannattaa kysyä opiskelija-alennusta!

 

Opiskelijakunnan jäsenyys ja jäsenmaksu

Opiskelijakunnan jäseneksi liittymällä saat virallisen opiskelijakortin, jolla todistat olevasi ammattikorkeakouluopiskelija. Näin olet oikeutettu niin JAMKOn jäsenetuihin kuin valtakunnallisiin ja paikallisiin opiskelijaetuihin. Opiskelijakortti myönnetään tutkinto-opiskelijoille, jotka ovat JAMKissa läsnäolevina opiskelijoina tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Jäseneksi liityt sähköisesti JAMKOn verkkosivuilla. Jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden tai lukukauden kerrallaan. Jäsenyyden vanhennuttua, voit jatkaa jäsenyyttä verkkosivujen kautta.

Jäsenyyteen liittyviä asioita voit hoitaa JAMKOn toimistolla tai syksyisin kampusten jäsenpalvelupisteillä. Tarkat ohjeet ja hinnat löydät JAMKOn sivuilta.

JAMKOn jäsenyys ja liittyminen

Tervetuloa mukaan!

Avoimen AMKin polkuopiskelija

Avoimen AMK:n opiskelijat eivät voi liittyä opiskelijakunta JAMKOon, mutta ovat tervetulleita tapahtumiin ja voivat hankkia halutessaan opiskelijahaalarit.

Lisäksi polkuopiskelijat (AMK) voivat käyttää JAMKOn kuntosalia.