jamk.fi

Alumnit

Tule JAMKin alumniksi

Alumniverkosto koostuu teistä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kasvateista, jotka haluatte pitää yhteyttä entiseen opinahjoon ja opiskelukavereihin. Alumniverkostossa mukana olevana voit vaikuttaa oman alasi kehittymiseen, täydentää osaamistasi sekä luoda sinulle tärkeitä ammatillisia yhteyksiä. Alumnina sinulla on mahdollisuus tuoda koulutukseen arvokasta tietoa työelämästä ja osallistua koulutuksen suunnitteluun. Kuulumiset työelämästä auttavat nykyisiä opiskelijoita opintovalinnoissa. Alumnina välität omaan työyhteisöösi tietoa koulutus- ja yhteistyömahdollisuuksista. Liity alumniverkostoihin jo opiskeluaikanasi kertomalla kiinnostuksestasi alumnityöhön tutoropettajallesi.

JAMKin alumniverkosto LinkedIn:ssä

Seuraamalla meitä LinkedIn:ssä saat tiedon JAMKin ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Liity samalla kansainväliseen ja kasvavaan alumniverkostoomme. Voit hyödyntää sitä, kun etsit asiantuntijoita ja osaajia tai haluat jakaa omaa osaamistasi. Kurkkaa oheisesta linkistä, joko opiskelukaverisi on mukana!

Tutustu JAMKin entisten opiskelijoiden tarinoihin

Laura Hermikoski: fysioterapeutti tekee työtä omalla persoonallaan

"Olin keväällä harjoittelussa Maijan fysio- ja ratsastusterapia -yrityksessä. Terapeuttiparinani oli norjanvuonohevonen Venni. Ratsastusterapiassa ihmisen keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa hevosen kanssa, mikä lisää asiakkaan kehotietoisuutta ja liikkeen hallintaa."

Lue lisää

Johannes Torppa, JAMK alumni (kone- ja tuotantotekniikan insinööri), myynti-insinööri ja yrittäjä

" Aluksi oli tarkoitus vain saada koulu nopeasti ohi ja päästä töihin, mutta toisin kävi. JAMK teki vaihto-oppilaaksi lähtemisen niin helpoksi, että pakkohan tilaisuus oli käyttää hyväkseen. Päätin opiskella puoli vuotta Saksassa ja palata viimeistelemään opinnot Suomeen. Vaihdon aikana tarjottiin kuitenkin mahdollisuutta tehdä myös työharjoittelu Saksassa."

Lue lisää

Ville Vanhala, Head Of Global Partnerships, Brella, San Fransisco

"Mietin, että olisipa hienoa lähteä jenkkeihin, jotta saisi mahdollisuuden olla ympäröitynä sellaisilla ihmisillä, jotka ovat 10x parempia tarinankerronnassa kuin itse olin. Myynnin ja markkinoinnin tärkein osa-alue on juuri tarinankerronta ja me suomalaiset ollaan siinä yleisesti vähän huonoja. "

Lue lisää

JAMKO Alumnit

JAMKO Alumnit ovat JAMKOn vanhoja toimijoita, esimerkiksi hallituksen tai edustajiston jäseniä, tutoreita tai koulutusalajärjestöjen aktiiveja. JAMKO alumnit pitävät tiiviisti yhteyttä toisiinsa ja tapaavat toisiaan säännöllisesti. Omalla osaamisellaan he auttavat opiskelijakuntaa ja sen nykyisiä toimijoita kehittämään toimintaa ja edistämään opiskelijoille tärkeitä asioita. JAMKO Alumnit on tiivis verkosto, johon kannattaa tulla mukaan.