Onnittelut valinnasta ammatilliseen opettajakorkeakouluun!

Tutustu opiskeluasi ohjaaviin opinto-oppaisiin ennen opintojesi alkua. Opinto-opas sisältää käytännön tietoa opiskelijalle ja koulutuksen opintokokonaisuudet ja niihin sisältyvät opintojaksot tavoitteineen, sisältöineen ja arviointitietoineen. Tutustu etukäteen kuvaukseen opiskelusta opettajakorkeakoulussa sekä verkko-opiskelun ohjeisiin.  

Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat haettua verkkopankkitunnuksilla Vetuma-palvelusta. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia palvelun pankkeihin, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin: opiskelijapalvelut.aokk@jamk.fi

Käyttäjätunnus on samalla opiskelijanumerosi. Tunnus on voimassa koko opintojesi ajan ja sillä kirjaudutaan kaikkiin JAMKin tietojärjestelmiin: sähköposti, ASIO, Optima, kirjasto, tietokoneet. Opinto-oikeutesi päättymisen jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti. Sähköpostiosoitteesi on muotoa opiskelijanumero@student.jamk.fi.

Syksyn alussa (1.8.-3.9.2019) ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi ASIO -opiskelijahallintajärjestelmässä. » Katso ohjeet. ASIO-järjestelmässä, omissa yhteystiedoissasi, voit myös ylläpitää kuvauslupatietoja sekä opiskelun yhteydessä valmistetun videon/kuvan käyttöoikeustietoja.

Intoa ja mieltä opiskeluun!