Opinto-ohjaajankoulutus 2016 – 2017

Tämän opinto-ohjaajankoulutuksen käsikirjan avulla osaat suunnitella opintosi opintoohjaajankoulutuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mitä käsikirja sisältää?

Tämä käsikirja sisältää koulutuksen keskeiset opintoja koskevat asiat.

Miten voit hyödyntää käsikirjaa?

» Opinto-ohjaajankoulutuksen käsikirja tulostettavassa muodossa (pdf)

Käsikirjan tärkein tavoite on auttaa ja tukea sinua opintojesi suunnittelussa. Koska opintosi eivät etene ajallisesti siinä järjestyksessä kuin ne ovat käsikirjassa esitetty, opintokokonaisuudet ja niihin liittyvät opintojaksot on merkitty eri värein. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, mitkä opintojaksot kuuluvat minkin opintokokonaisuuden alle. Näin käsikirja auttaa sinua näkemään opintosi kokonaisuutena ja helpottaa sinua oman opiskelusuunnitelmasi (hops) laatimisessa. Liitteissä 1 – 5 on kootusti opintojesi suunnittelua helpottavaa tietoa portfoliotyöskentelystä, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimisesta, kehittämistyön toteuttamisesta, aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta sekä etä- ja lähijaksojen aikatauluista ja sisällöistä.

 

Taitoja täydennyskoulutuksista

Syvennä opetus- ja ohjaustaitojasi kanssamme! Täydennyskoulutuksemme on suunnattu niin opettajille kuin pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen asiantuntijoillekin. Koulutusosaamista tarvitaan kaikissa työyhteisöissä. 

Tarjoamme sekä Opetushallituksen rahoittamia osallistujille maksuttomia täydennyskoulutuksia että maksullisia koulutuskokonaisuuksia. Oikealla näet tällä hetkellä avoimet koulutuksemme, joihin voit ilmoittautua vaikka heti.

Tutustu täydennyskoulutuksiimme!

Pidetään yhteyttä:

facebook logoPaina peukkua! Kutsumme sinut tykkäämään Facebook-sivustamme. @opettajakorkeakoulu

LinkedIn logoLiity JAMKin alumniryhmään. Ammatillisena opettajana voit ottaa käyttöön myös AmO-tittelin. 

Twitter logoTwiittaillaan! AOKKia voit seurailla myös Twitterissä.
@JAMK_AOKK

Instagram logoOpekorkean arkea kuvina löydät Instagramista.
@opekorkea

#opehommat #hankehommat #aokktki #AmO #opekorkea

60 op
jatko-opintoja

Ammatillisen opettajankoulutuksen jälkeen voit hakea jatko-opintoihin:
ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen (60 op) ja opinto-ohjaajankoulutukseen (60 op). Haku on vuosittain tammikuussa, ajantasaista
tietoa löydät nettisivuiltamme sekä opintopolku.fi -palvelusta.