Opintojen keskeyttäminen

Mikäli opiskelija haluaa ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi, tulee hänen anoa siihen lupaa opettajakorkeakoulun johtajalta erillisellä poissaolohakemuksella. Poissaolohakemus löytyy opinto-oppaan kohdasta Opintoihin liittyvät ohjeet ja lomakkeet. Poissaolo-oikeus myönnetään vain erityisestä syystä (varusmiespalvelus, pitkäaikainen sairaus, äitiysloma, vanhempainvapaa).

Läsnäoloilmoittautumisen voi muuttaa poissaoloilmoittautumiseksi tai päinvastoin vain ilmoittautumisaikana. Poissaolohakemukseen tulee liittää perustelua tukevat todistukset. Hakemus liitteineen tulee lähettää ammatillisen opettajakorkeakoulun osoitteeseen Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Opiskelijapalvelut, Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä.

Opiskelijapalveluissa tehdään merkintä poissaolevasta opiskelijasta Peppi-opiskelijahallintojärjestelmään myönteisen päätöksen jälkeen.

 

Eroaminen -ilmoitus opintojen lopettamisesta

Mikäli opiskelija lopettaa opintonsa opettajakorkeakoulussa kokonaan opiskeluoikeusajan aikana, hänen tulee täyttää erillinen eroilmoitus sähköisen asioinnin kautta.

Eroilmoitus löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä  Sähköinen asiointi –vimpaimesta, kohdasta Lomakkeet -> 3 Opintojen päättyessä. Tällä lomakkeella opiskelija eroaa lopullisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Eroamispäivä on aikaisintaan se päivä, jolloin ilmoitus saapuu JAMKiin. Opiskelijan tulee varmistaa, että kaikki suoritukset on kirjattu opintorekisteriin. Eronneelle opiskelijalle ei voi enää kirjata opintosuorituksia.

 

Opiskelijapalveluiden yhteystiedot

Sähköposti: opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi

 

Opintoasiainkoordinaattorit

Lahtinen Henriikka

Lahtinen Henriikka

Opintoasiainkoordinaattori, Study Affairs Coordinator
AOKK Hallinto, Administration
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358407720598
Näytä lisää
Salminen Marika

Salminen Marika

Opintoasiainkoordinaattori, Study Affairs Coordinator
AOKK Hallinto, Administration
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358403515261