jamk.fi

YAMK-opiskelijalle

Huomio! Jos sinut on valittu Master’s Degree Programme in Cyber Security, International Business Management tai Sport Business Management -koulutukseen kevään 2019 yhteishaussa, katso ohjeet paikan vastaanottamiseen ja ilmoittautumiseen englanniksi https://studyguide.jamk.fi/en/new-student/master/

Hienoa, että valitsit JAMKin ja saamme sinun joukkoomme! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin. Niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Nyt sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Ota opiskelupaikka vastaan Opintopolku.fi -palvelussa 8.7.2019 klo 15.00 mennessä. Jos tulet valituksi varasijalta, noudata erikseen saamaasi aikataulua.

Opintopolku. fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä opiskelijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 8.7. klo 15.00 mennessä.

Lue ennen paikan vastaanottoa huolellisesti Opintopolun ohjeet:

Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnäolevaksi opiskelijaksi viimeistään tiistaina 8.7.2019 klo 15.00.

Voit myös ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti (armeija, raskaus, oma sairaus) on toimitettava 8.7. klo 15.00 mennessä opiskelijapalveluihin. Lisätietoa poissaolo-oikeudesta ja käypäisistä poissaolodokumenteista löydät opinto-oppaastamme.

Toimita tutkinto- ja työtodistuskopiot

Toimita kopiot korkeakoulututkinto- ja työtodistuksistasi sekä tarvittaessa opistotutkintotodistuksestasi (väh. 36 kk alan työkokemusta korkeakoulututkinnon jälkeen) JAMKin opiskelijapalveluihin saamasi valintasähköpostiviestin ohjeiden mukaisesti 8.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Todistuskopioita ei palauteta. Otamme yhteyttä vain, jos todistuksissa on jotain kysyttävää. Jos tuot dokumentteja paikan päälle, ota mukaan alkuperäiset todistuksesi, jotta ne voidaan katsoa samalla kertaa.

Esitä alkuperäiset todistukset

Esitä alkuperäiset todistukset opiskelijapalveluissa ennen opintojen alkua tai viimeistään opintojen aloitusviikolla. Ota tällöin mukaasi myös henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti tai passi).

Opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes todistukset on tarkistettu ja todistuskopioita verrattu alkuperäisiin todistuksiin. Korkeakoulu purkaa opiskelijavalintapäätöksen, mikäli hakija ei toimita todistuksia tai on antanut haussa virheellisiä tietoja ja ei oikein tiedoin olisi oikeutettu saamaansa opiskelupaikkaan.

Jos olet saanut opiskelupaikan varasijalta, noudata saamaasi erillistä aikataulua.

Nouda JAMKin käyttäjätunnus ja kirjaudu Elmoon

Lue JAMKin verkon  käyttösäännöt ja Vetuma-ohje käyttäjätunnuksen hakemisesta

Vetuma-tunnistautumispalvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

Elmo-palveluun pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Siellä on uuden opiskelijan sivusto, joka sisältää tarkat opintojesi aloittamispäivät, kellonajat ja paikat sekä aloituspäivien ohjelmat. Elmosta löydät myös opettajien yhteystiedot.

Elmo on jokaisen opiskelijan henkilökohtainen verkkopalvelu, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. korkeakoulun uutiset, ohjeet ja sähköisen asioinnin.

Tee ennakkotehtävä

Ennakkotehtävä on ensimmäinen opintoihisi liittyvä tehtävä. Se sisältää kysymyksen aiemmista opinnoista ja työkokemuksesta, varaudu hieman pidempään vastausaikaan. Ennakkotehtävä antaa sinulle hyvän käsityksen tulevista opinnoistasi. Parhaiten vastaaminen onnistuu tietokoneella. Tehtävän käyt läpi opettajasi kanssa opintojen alussa.