AMK-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Nyt sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Ennakkotehtävä Ennakkotehtävän avulla tutustut mm. tutkinto-ohjelmasi opintosuunnitelmaan. Tee ennakkotehtävä mahdollisimman pian! Avoimen polkuopiskelija: tee tehtävä heti, kun otat opiskelupaikan vastaan. Avaa
Digitaidot-testi Testaa digitaitosi ja tutustu tulosten perusteella Oppijan työkaluihin. Tee tehtävä ennen orientaatiojaksoasi. Avaa

JAMKin palveluita ja muuta informaatiota

Opiskelijapalveluiden orientaatio

Voit katsoa videon myös täältä »

JAMKOn esittelyvideo

Katso, mikä JAMKO on ja mitä JAMKOssa tehdään.

Voit katsoa videon myös täältä »

Turvallisuus JAMKissa

Näin edistät kaikkien turvallisuutta opiskeluympäristössä.

Voit katsoa videon myös täältä »

Maksuttomat sovellukset opiskelijalle

Office365 ProPlus

JAMKin opiskelijana saat Office-sovellukset käyttöösi maksutta. Office-paketti sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, InfoPath, Access, Skype for Business, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen viiteen laitteeseen (pc/mac/mobiililaite) ja käyttöoikeus on voimassa opintojen ajan. Miten - katso ohje Helpdeskistä.

Tuudo

Arki muuttuu kerralla helpommaksi, kun löydät kaikki tärkeimmät opinnoissa tarvitsemasi palvelut puhelimestasi. Tuudosta löydät mm. oman lukujärjestyksesi ja kurssi-ilmoittautumisen. Tuudo toimii Android- ja iOS-mobiililaitteissa ja sen voi ladata Google Play Storesta, Apple App Storesta sekä Huawei AppGallerysta.

Muita hyödyllisiä työvälineitä

Tutustu jo nyt myös muihin opiskelijan monipuolisiin työvälineisiin ohjeineen. Täältä löydät oppijan työkalut, mm. verkko-opintoihin mainioita vinkkejä: Oppimista tukevat työkalut ja ohjeet.