AMK-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Nyt sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Ennakkotehtävä amk Ennakkotehtävän avulla tutustut mm. tutkinto-ohjelmasi opintosuunnitelmaan. Deadline 15. joulukuuta klo 24:00 Avaa
Digitaidot-testi Testaa digitaitosi ja tutustu tulosten perusteella Oppijan työkaluihin. Deadline 31. joulukuuta. Avaa

JAMKin palveluita ja muuta informaatiota

JAMK tutuksi - opiskelijan palvelut

Voit katsoa videon myös täältä »

JAMKOn esittelyvideo

Katso, mikä JAMKO on ja mitä JAMKOssa tehdään.

Voit katsoa videon myös täältä »

Turvallisuus JAMKissa

Näin edistät kaikkien turvallisuutta opiskeluympäristössä.

Voit katsoa videon myös täältä »

Maksuttomat sovellukset opiskelijalle

O365

JAMKin opiskelijana saat O365-palvelun kautta sovellukset (Word, Excel, PowerPoint) maksutta käyttöösi opintojen ajaksi omalle kotikoneellesi. Miten - katso ohje Helpdeskistä.

Tuudo

Tuudo on mobiilisovellus, joka kokoaa opiskelijoiden  käytetyimmät palvelut opintoihin ja opiskelun arkeen liittyen. Sovelluksen voit ladata GooglePlay - ja AppStore -verkkokaupoista.

Duuni Keski-Suomi

Duuni Keski-Suomi on opiskelijoille ja työnantajille suunnattu helppokäyttöinen ja reaaliaikainen rekrytointipalvelu. Opiskelija tekee palveluun oman profiilin, jonka avulla voi hakea työ- ja harjoittelupaikkoihin. Katso ohjeet Elmosta (vaatii kirjautumisen). Palvelu toimii Tiitus Students -mobiiliapissa, jonka löydät verkkokaupoista.

Muita hyödyllisiä työvälineitä

Tutustu jo nyt myös muihin opiskelijan monipuolisiin työvälineisiin ohjeineen. Täältä löydät oppijan työkalut, mm. verkko-opintoihin mainioita vinkkejä: Oppimista tukevat työkalut ja ohjeet.