Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ensimmäisen vuoden opinnot

 

1. Verkkopainotteinen monimuoto-opiskelu

Tarjoamme noin 30–35 opiskelijalle mahdollisuuden hakeutua suorittamaan ensimmäisen vuoden opinnot moniammatillisessa verkkopainotteisessa opiskelijaryhmässä. Tämä soveltuu sinulle, mikäli sinulla on aiempaa alaan liittyvää osaamista tai elämäntilanteesi johdosta odotat enemmän joustoja opintojen suorittamisajankohdan tai – paikan suhteen.

Verkkopainotteisessa monimuoto-opiskelussa käytetään erilaisia opetuksen ja oppimisen toteutustapoja. Siinä yhdistyvät verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja kontaktiopiskelu.   Työtapoina ovat mm. oppimistehtävät, luennot, pienryhmätyöskentely ja ohjaus. Monimuoto-opiskelussa erilaiset oppimisen ympäristöt sulautetaan parhaalla mahdollisella tavalla oppimista tukeviksi (vrt. blended learning). Monimuoto-opiskelu edellyttää aktiivista opiskeluotetta, motivaatiota ja halua ottaa vastuuta omasta oppimisesta - jokainen oppija on aktiivinen toimija. Verkkopainotteinen monimuoto-opiskelu edellyttää hyvää valmiutta tietotekniikassa.
Verkkopainotteisen monimuoto-opiskelun ryhmän opiskelijat kokoontuvat monialaisiin tiimeihin kahtena päivänä kuukaudessa.  Tämän lisäksi opintoihin kuuluu tiimiopiskelijoiden kanssa yhteisiä koulutusammattikohtaisia ”ankkuriviikkoja” sekä yrittäjyysopintoihin liittyvä innovaatioviikko.

Verkkopainotteisen monimuoto-opiskelijoiden kontaktipäivät

 • 15.–16.9.2014 Sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt
 • 20.–21.10.2014 Sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt
 • 20.–21.11.2014 Asiakkuus sosiaali- ja terveysalalla
 • 11.–12.12.2014 Asiakkuus sosiaali- ja terveysalalla

Kevään 2015 kontaktipäivät ilmoitetaan syys-lokakuussa 2014.

Koulutusammattikohtaiset ankkuriviikot

 • vko 35 Opintoihin orientaatio viikko
 • vko 40 Osaajana kehittyminen / Työelämälähtöinen oppiminen
 • vko 49 Osaajana kehittyminen / Työelämälähtöinen oppiminen
 • vko 7 Osaajana kehittyminen / Työelämälähtöinen oppiminen
 • vko 11 Innovaatioviikko
 • vko 16 Osaajana kehittyminen / Työelämälähtöinen oppiminen
 • vko 20 Osaajana kehittyminen / Työelämälähtöinen oppiminen
MITEN MUKAAN? Mikäli kiinnostuit, täytä hakulomake 5.8 mennessä. Valintapäätös ilmoitetaan hakijoille 13.8.2014 mennessä koulun sähköpostiin. Hae

Kysy lisätietoja verkkopainotteisesta monimuoto-opiskelusta

 • ke 9.7.2014 klo 12–16, Tiina Blek
 • ti 29.7 klo 9-13, Mirja Immonen
Blek Tiina

Blek Tiina

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Terveysala, Health Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358407532091
Immonen Mirja

Immonen Mirja

Päällikkö monialainen kuntoutus, Head of Department Multidisciplinary Rehabilitation
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405478949
 

2. Kehitä yrittäjyysvalmiuksiasi osana tiimioppimista

Investoi itseesi, kehitä yrittäjyysvalmiuksiasi osana tiimioppimista ja tutkintoa ja tule opiskelemaan yrittäjyyspainotteiseen tiimiin! Opintopisteiden ohella saat tarvittavaa yrittäjyysosaamista ja luot verkostoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yrittäjyysvalmiuksiasi. Sosiaali- ja terveysalalla tarvitaan vahvan ammattiosaamisen lisäksi yhä enemmän asiakaslähtöisten palvelujen ideoinnin ja tuotteistamisen, myynnin, markkinoinnin, talousosaamisen ja johtamisen tietoja ja taitoja. Oppimisesi tukena toimivat tiimisi opiskelijajäsenet, tiimivalmentajasi ja yritysvalmentajat. Oppiminen tapahtuu asiakasprojekteissa ja kehittämishankkeissa. Pääset hyödyntämään teoriasta ja dialogitreeneistä saatua osaamista käytäntöön oman tiimisi kanssa.  Yritystoiminnan aloittaminen on helppoa jo olemassa olevassa osuuskunnassamme eikä yrittäjyyspainotteinen opiskelu pidennä opintojasi tai tutkintosi laajuutta.

Syksystä 2014 alkaen kaksi tiimiä tulee opiskelemaan yrittäjyyspainotteisesti ja mukaan valitaan 30 opiskelijaa. Sinulla on mahdollisuus jatkaa yrittäjyysopintoja seuraavina lukuvuosina.

KIINNOSTUITKO? Hae 5.8.2014 mennessä mukaan innostavaan tiimiin. Valintapäätös ilmoitetaan valituille 20.8.2014 mennessä koulun sähköpostiin. Hae

Kysy lisätietoja yrittäjyyspainotteisesta tiimistä

 • ke 9.7.2014 klo 12–16, Vesa Kuhanen (myös puh. 040-566 0071)
 • to 10.7. klo 12–16, Suvi Salminen

 

Valmentajat hyvi Ammattikorkeakoulussamme yrittäjyys on yksi tärkeistä koulutuksellisista painopistealueistamme. Tule mukaan vahvistamaan sitä kanssamme.
Kuhanen Vesa

Kuhanen Vesa

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405263604
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Opinto-ohjaajana kohtaan sinun tuen tarpeet yksilöllisesti, tarvelähtöisesti ja sinun kokonaistilannetta kunnioittaen ammatillisesti. Reagoin suuremmitta viiveittä yhteydenottopyyntöihin. Kasvokkaisten tapaamisten rinnalla hyödynnän sujuvasti erilaisia sähköisiä yhteydenotto- ja keskustelukanavia. Olen sinua varten opintojen sujuvuuden ja opiskeluhyvinvoinnin asioissa. Varaa sähköisesti aika minulta: https://urly.fi/1cir Yksikön yrittäjyyskoordinaattorina kannustan, ideoin ja rikastan yhdessä sinun kanssasi oraalla olevaa halua kehittää yrittäjyysvalmiuksia tai hänen liikeideaa tai olemassa olevaa yritystoimintaan osana amk/yamk-tutkintoasi. Hyödynnän kummassakin toimessani osaavaa ja monialaista yhteistyöverkostoa ja pyrin löytämään parhaan mahdollisen tuen sinulle.
Tutkinnot:
KM, opinto-ohjaaja
Salminen Suvi

Salminen Suvi

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358503722678
Näytä lisää