jamk.fi

Siirto-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Jotta saat opintosi JAMKissa alkuun, etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Aluksi sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Olethan ottanut paikan vastaan  Opintopolku.fi -palvelussa maanantaihin 31.12.2018 klo 15.00 mennessä.

Opintopolku.fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä Hakijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 31.12. klo 15.00 mennessä.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään perjantaina 11.1.2019 klo 15.00.

Voit myös ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti (armeija, vanhempainvapaa, oma sairaus) on toimitettava 11.1.2019 klo 15.00 mennessä. Lisätietoa poissaolo-oikeudesta löydät opinto-oppaastamme.

Huom! Kun otat siirtopaikan vastaan ja ilmoittaudut, aikaisempi opiskeluoikeutesi loppuu kuluvan lukukauden loppuun mennessä (aiemmassa korkeakoulussa).  Osa korkeakouluista erottaa opiskelijan automaattisesti hänen siirtyessään toiseen korkeakouluun ja joissakin korkeakouluissa opiskelijoiden tulee itse hoitaa eroaminen.  

Toimita siirron liitteet

Toimita postitse/skannaa/tuo paikan päälle (aiemmasta korkeakoulustasi) allekirjoitettu ja leimattu erotodistuksesi ja opintosuoritusotteesi (suomeksi ja englanniksi) JAMKin Hakijapalveluihin mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 11.1.2019

Jyväskylän ammattikorkeakoulu / Hakijapalvelut, PL 207, 40101 Jyväskylä, sähköposti: hakijapalvelut@jamk.fi

Nouda JAMKin käyttäjätunnus

Lue JAMKin verkon käyttösäännöt ja Vetuma-ohje käyttäjätunnuksen hakemisesta. Vetuma-palvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

Voit kirjautua Elmo-intraan

Elmo-intraan pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Elmo on jokaisen opiskelijan henkilökohtainen verkkopalvelu, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. korkeakoulun uutiset, ohjeet, sähköisen asioinnin ja lukujärjestyksen.

Sinun ei tarvitse tehdä uuden opiskelijan ennakkotehtävää!

Suomenkielisten tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma koostuu opetussuunnitelmien perusteista, tutkinto-ohjelman omasta kuvauksesta sekä opintojen rakenteesta.

Ilmoittautuminen ja opiskeluoikeus

Sinun tulee ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi lukukausittain. Ilmoittaudu myös opintojaksoille, jotka aiot suorittaa. Jos opiskeluoikeusaikasi päättyy, voit hakea harkinnanvaraista lisäaikaa opintojesi läpiviemiseksi.

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalvelut auttavat sinua mm. ilmoittautumisiin, opiskeluoikeuteen, opintotukeen ja opintojen yleiseen sujuvuuteen sekä valmistumiseen liittyvissä asioissa.

Hyväksilukeminen

Hyväksilukeminen tarkoittaa esimerkiksi muissa opinnoissa, harjoitteluissa, työkokemuksissa tai harrastuksissa hankitun, opintojen osaamistavoitteita vastaavan osaamisen tunnistamista ja hyväksymistä osaksi suoritettavaa tutkintoa.

Opiskelijoiden kansainvälinen JAMK

Kiinnostaako kansainvälistymisen mahdollisuudet opinnoissa? Lue lisää mm. vaihto-opiskelusta, harjoittelusta ulkomailla, kansainvälisistä kaksoistutkinnoista sekä kotikansainvälistymisestä!