Siirto-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Jotta saat opintosi JAMKissa alkuun, etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Aluksi sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Muista ottaa paikka vastaan Opintopolku.fi -palvelussa 31.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Opintopolku.fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä Hakijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 31.7. klo 15.00 mennessä.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään 31.7.2021 klo 15.00. 

Voit ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi vain perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti (armeija, vanhempainvapaa, oma sairaus) on toimitettava 31.7. klo 15.00 mennessä. Lisätietoa poissaolo-oikeudesta löydät opinto-oppaastamme.

Huom! Kun otat siirtopaikan vastaan ja ilmoittaudut, aikaisempi opiskeluoikeutesi loppuu kuluvan lukukauden loppuun mennessä (aiemmassa korkeakoulussa).  Osa korkeakouluista erottaa opiskelijan automaattisesti hänen siirtyessään toiseen korkeakouluun ja joissakin korkeakouluissa opiskelijoiden tulee itse hoitaa eroaminen.  

Toimita siirron liitteet

Toimita hakemukselle tai sähköpostilla JAMKin Hakijapalveluihin allekirjoitettu ja leimattu lopullinen suomenkielinen ja englanninkielinen opintosuoritusote mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 3.9.2021. Ilman näitä liitteitä opiskelupaikkasi perutaan. Erotodistusta ei ole pakko toimittaa, sillä opinto-oikeus katkaistaan aiemmasta ammattikorkeakoulusta automaattisesti ammattikorkeakoulujen siirto-opiskelijatietojen perusteella.

sähköposti: hakijapalvelut@jamk.fi

Nouda JAMKin käyttäjätunnus

Lue JAMKin verkon käyttösäännöt ja Vetuma-ohje käyttäjätunnuksen hakemisesta. Vetuma-palvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

Voit noutaa käyttäjätunnuksesi sekä asettaa uuden salasanan, kun olet saanut sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan, että opiskelupaikkasi on rekisteröity tai että tunnus on haettavissa Vetumasta.

Voit kirjautua Elmo-intraan

Elmo-intraan pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Elmo on jokaisen opiskelijan henkilökohtainen verkkopalvelu, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. korkeakoulun uutiset, ohjeet, sähköisen asioinnin ja lukujärjestyksen.

Sinun ei tarvitse tehdä uuden opiskelijan ennakkotehtävää!

JAMKin palveluita ja muuta informaatiota

JAMK tutuksi - opiskelijan palvelut

Voit katsoa videon myös täältä »

Maksuttomat sovellukset opiskelijalle

O365

JAMKin opiskelijana saat O365-palvelun kautta sovellukset (Word, Excel, PowerPoint) maksutta käyttöösi opintojen ajaksi omalle kotikoneellesi. Miten - katso ohje Helpdeskistä.

Tuudo

Tuudo on mobiilisovellus, joka kokoaa opiskelijoiden  käytetyimmät palvelut opintoihin ja opiskelun arkeen liittyen. Sovelluksen voit ladata GooglePlay - ja AppStore -verkkokaupoista.

Duuni Keski-Suomi

Duuni Keski-Suomi on opiskelijoille ja työnantajille suunnattu helppokäyttöinen ja reaaliaikainen rekrytointipalvelu. Opiskelija tekee palveluun oman profiilin, jonka avulla voi hakea työ- ja harjoittelupaikkoihin. Katso ohjeet Elmosta (vaatii kirjautumisen). Palvelu toimii Tiitus Students -mobiiliapissa, jonka löydät verkkokaupoista.

Muita hyödyllisiä työvälineitä

Tutustu jo nyt myös muihin opiskelijan monipuolisiin työvälineisiin ohjeineen. Täältä löydät oppijan työkalut, mm. verkko-opintoihin mainioita vinkkejä: Oppimista tukevat työkalut ja ohjeet.