Siirto-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Jotta saat opintosi JAMKissa alkuun, etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan. Aluksi sinun kannattaa perehtyä erityisesti alle koottuihin asioihin.

Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Olethan ottanut paikan vastaan Opintopolku.fi -palvelussa perjantaihin 31.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Opintopolku.fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä Hakijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 31.7. klo 15.00 mennessä.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään perjantaina 31.7.2020 klo 15.00. 

Voit ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi vain perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti (armeija, vanhempainvapaa, oma sairaus) on toimitettava 31.7. klo 15.00 mennessä. Lisätietoa poissaolo-oikeudesta löydät opinto-oppaastamme.

Huom! Kun otat siirtopaikan vastaan ja ilmoittaudut, aikaisempi opiskeluoikeutesi loppuu kuluvan lukukauden loppuun mennessä (aiemmassa korkeakoulussa).  Osa korkeakouluista erottaa opiskelijan automaattisesti hänen siirtyessään toiseen korkeakouluun ja joissakin korkeakouluissa opiskelijoiden tulee itse hoitaa eroaminen.  

Toimita siirron liitteet

Toimita sähköpostilla tai postitse tai tuo paikan päälle JAMKin Hakijapalveluihin allekirjoitettu ja leimattu lopullinen suomenkielinen ja englanninkielinen opintosuoritusote mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 28.8.2020. Ilman näitä liitteitä opiskelupaikkasi perutaan. Erotodistusta ei ole pakko toimittaa, sillä opinto-oikeus katkaistaan aiemmasta ammattikorkeakoulusta automaattisesti ammattikorkeakoulujen siirto-opiskelijatietojen perusteella.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu / Hakijapalvelut, PL 207, 40101 Jyväskylä

Käyntiosoite: Pääkampus, Rajakatu 35, huone B107 tai Dynamon kampus, Piippukatu 2 (1 krs. huone D124)

sähköposti: hakijapalvelut@jamk.fi

Nouda JAMKin käyttäjätunnus

Lue JAMKin verkon käyttösäännöt ja Vetuma-ohje käyttäjätunnuksen hakemisesta. Vetuma-palvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

Voit noutaa käyttäjätunnuksesi sekä asettaa uuden salasanan, kun olet saanut sähköpostiisi viestin, että tunnus on haettavissa Vetumasta.

Voit kirjautua Elmo-intraan

Elmo-intraan pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Elmo on jokaisen opiskelijan henkilökohtainen verkkopalvelu, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. korkeakoulun uutiset, ohjeet, sähköisen asioinnin ja lukujärjestyksen.

Sinun ei tarvitse tehdä uuden opiskelijan ennakkotehtävää!

JAMKin palveluita ja muuta informaatiota

JAMK tutuksi - opiskelijan palvelut

Voit katsoa videon myös täältä »