Siirto-opiskelijalle

Hienoa saada sinut joukkoomme! Jotta saat opintosi JAMKissa alkuun, etene tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan. Kiinnitäthän huomiota annettuihin määräpäiviin, niitä noudattamalla varmistat opiskelupaikkasi.

Tutustu myös opinto-oppaaseen, jonka yhdellä sivuista olet jo nyt. Opinto-oppaaseen on koottu kaikille opiskelijoille yhteiset tiedot, joita tulet tarvitsemaan koko opiskelusi ajan.

Vahvista opiskelupaikkasi Opintopolku.fi -palvelussa

Muista ottaa paikka vastaan Opintopolku.fi -palvelussa 31.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Opintopolku.fi toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota viipymättä yhteyttä Hakijapalveluihin. Huomioi myös tällöin, että opiskelupaikka täytyy vahvistaa 31.12. klo 15.00 mennessä.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

Opiskelupaikan varmistamisen jälkeen ilmoittaudu Opintopolku.fi -palvelussa läsnä olevaksi opiskelijaksi viimeistään 31.12.2021 klo 15.00. 

Voit ilmoittautua poissaolevaksi opiskelijaksi vain perustellusta syystä. Mahdollinen poissaolodokumentti (armeija, vanhempainvapaa, oma sairaus) on toimitettava 31.12. klo 15.00 mennessä. Lisätietoa poissaolo-oikeudesta löydät opinto-oppaastamme.

Huom! Kun otat siirtopaikan vastaan ja ilmoittaudut, aikaisempi opiskeluoikeutesi loppuu kuluvan lukukauden loppuun mennessä (aiemmassa korkeakoulussa).  Osa korkeakouluista erottaa opiskelijan automaattisesti hänen siirtyessään toiseen korkeakouluun ja joissakin korkeakouluissa opiskelijoiden tulee itse hoitaa eroaminen.  

Toimita siirron liitteet

Liitä Oma Opintopolku-palvelussa hakemuksellesi lopullinen suomenkielinen ja englanninkielinen opintosuoritusote mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 7.1.2022 klo 15. Ilman näitä liitteitä opiskelupaikkasi perutaan. Erotodistusta ei ole pakko toimittaa, sillä opinto-oikeus katkaistaan aiemmasta ammattikorkeakoulusta automaattisesti ammattikorkeakoulujen siirto-opiskelijatietojen perusteella.

Nouda JAMKin käyttäjätunnus

Lue JAMKin verkon käyttösäännöt ja Vetuma-ohje käyttäjätunnuksen hakemisesta. Vetuma-palvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys opiskelijapalveluihin.

Voit noutaa käyttäjätunnuksesi sekä asettaa uuden salasanan, kun olet saanut sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan, että opiskelupaikkasi on rekisteröity tai että tunnus on haettavissa Vetumasta.

Voit kirjautua Elmo-intraan

Elmo-intraan pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi. Elmo on jokaisen opiskelijan henkilökohtainen verkkopalvelu, jonka kautta saat ulottuvillesi mm. korkeakoulun uutiset, ohjeet, sähköisen asioinnin ja lukujärjestyksen.

Sinun ei tarvitse tehdä uuden opiskelijan ennakkotehtävää!

JAMKin palveluita ja muuta informaatiota

Opiskelijapalveluiden orientaatio

Voit katsoa videon myös täältä »

Maksuttomat sovellukset opiskelijalle

Office365 ProPlus

JAMKin opiskelijana saat Office-sovellukset käyttöösi maksutta. Office-paketti sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, InfoPath, Access, Skype for Business, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen viiteen laitteeseen (pc/mac/mobiililaite) ja käyttöoikeus on voimassa opintojen ajan. Miten - katso ohje Helpdeskistä.

Tuudo

Arki muuttuu kerralla helpommaksi, kun löydät kaikki tärkeimmät opinnoissa tarvitsemasi palvelut puhelimestasi. Tuudosta löydät mm. oman lukujärjestyksesi ja kurssi-ilmoittautumisen. Tuudo toimii Android- ja iOS-mobiililaitteissa ja sen voi ladata Google Play Storesta, Apple App Storesta sekä Huawei AppGallerysta.

Muita hyödyllisiä työvälineitä

Tutustu jo nyt myös muihin opiskelijan monipuolisiin työvälineisiin ohjeineen. Täältä löydät oppijan työkalut, mm. verkko-opintoihin mainioita vinkkejä: Oppimista tukevat työkalut ja ohjeet.