Kesäopinnot - Opinto-opas
jamk.fi

Kesäopinnot

Sinulla on useita mahdollisuuksia opiskella kesällä. Katso vaihtoehdot alta ja poimi itsellesi sopivimmat. Jos valitset opintoja AMK-kesäopintoportaalista tai EduFuturan kesätarjonnasta, muista keskustella ensin opettajatutorisi kanssa ja suunnitella, miten opinnot sopivat HOPSiisi.

Opinnot oikeuttavat opintotukeen. Tarkista ehdot Kelan sivuilta.

JAMKin kesäopinnot

JAMKin kesäopinnot

JAMK tarjoaa sinulle opintoja myös kesäisin, viidennessä jaksossa. Kesäjakso toteutetaan 14.5.-20.6.2018. Voit tehdä tutkintoosi kuuluvia ja vapaasti valittavia opintoja.

JAMKin kesäopintoihin ilmoittaudutaan ASIO-opiskelijahallintojärjestelmän kautta. Ilmoittautumisaika on 1.12.2017-30.4.2018.

Tarjonnassa opintojaksot, joiden tunnus alkaa Y-kirjaimella, on suunnattu YAMK-opiskelijoille.

Katso tarjonta

Osallistu Summer Schooliin

Summer school

Joka kesä JAMKissa järjestetään kesäkoulu, Summer School. YAMK-opiskelijoille suunnattu kesäkoulu tarjoaa monikulttuurisen ja -tieteisen opiskelukokemuksen.

Lue lisää (englanniksi)

Muiden AMKien opintotarjonta

Kesäopintoportaali

JAMKin tutkinto-opiskelijat voivat 15.3.2018 lähtien ilmoittautua 22 ammattikorkeakoulun yhteisen Kesäopintoportaalin opintoihin. Opiskelu on tutkinto-opiskelijoille maksutonta ja suoritukset luetaan hyväksi AMK/YAMK-opintoihin edellyttäen, että ne sopivat opiskelijan henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan.

Katso Kesäopintoportaaliin liittyvät tarkemmat ohjeet Elmo-opiskelijaintrasta (vaatii kirjautumisen).

Tutustu tarjontaan

EduFuturan kesäopinnot

EduFutura

Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla. Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta.

EduFuturan tarjonta