jamk.fi

JAMK on Suomen yrittäjyyslähtöisin korkeakoulu. Haluamme tukea opiskelijoidemme yrittäjyysosaamista, liikeideoiden kaupallistamista ja yritystoiminnan kehittämistä.

Yrittäjyys edellyttää taitoa tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia, kykyä löytää ja hyödyntää innovatiivisia toimintatapoja sekä kaupallistaa niitä. Kaikilla YAMK-opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamistaan ja liiketoimintaansa valitsemalla YAMK-tutkintojen yhteisen opintokokonaisuuden, YAMK yrittäjyyspolkuopinnot, osaksi tutkintoaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa mukaisesti.

Opintokokonaisuus löytyy tutkintorakenteesta nimellä Yritystoimintaa kehittävät opinnot 15 op. Opinnot voidaan tehdä joko vaihtoehtoisina ammattiopintoina tai vapaasti valittavina opintoina. Tavoitteena YAMK yrittäjyyspolkuopinnoissa on valmentavalla otteella ja monialaisesti kehittää opiskelijoiden oman liiketoiminnan aloittamista ja toimivan yrityksen kasvua.

YAMK yrittäjyyspolkuopintojen lisäksi oppilaitosten (JAMK, JYU ja Gradia) sekä Jyväskylän kaupungin yhteinen yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan yhtiö Jyväskylän Yritystehdas Oy tarjoaa tukea uusien tuotteiden kehittämiseen, yrittäjyyden ensimmäisiin askeliin ja jo olemassa olevan liiketoiminnan kehittämiseen.
         

Oppilaitosten yhteiset ura- ja yrittäjyysopinnot

Autamme, aktivoimme ja valmennamme opiskelijoita sekä henkilökuntaa innostumaan ideoiden eteen päin viemisestä sekä itsensä työllistämisestä. Luomme myös edellytyksiä aloitteleville yrityksille ja tuemme mm. startup-yritysten kasvua Jyväskylän seudulla. Opintojaksot ja valmennukset toteutetaan yhteistyössä JAMKin, JYUn, Gradian ja Jyväskylän kaupungin kesken.