jamk.fi

Lomakkeet

Lomakkeet sisältävät opinto-oikeutta, opintotukea, arviointia, hyväksilukemista,  ristiinopiskelua, opinnäytetyötä ja valmistumista sekä opintojen järjestelyjä koskevia asioita.

Opiskeluoikeus

Harkinnanvaraisen lisäajan sähköinen hakemuslomake löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä (vaatii kirjautumisen) Sähköinen asiointi -vimpaimesta,
kohdasta Lomakkeet -> 2 Opintojen aikana -> Harkinnanvaraisen lisäajan hakeminen.

Valmistuminen

Tutkintotodistushakemus


Todistushakemus löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä Sähköinen asiointi –vimpaimesta (vaatii kirjautumisen), kohdasta Lomakkeet -> 3 Opintojen päättyessä.

Tarkistamalla opintokortin oikeellisuuden hyväksyt kaikki opintokortissa olevat tiedot kuten: opintojaksot, arvosanat ja suorituspäivämäärät. Tämän jälkeen et siis enää voi hakea muutosta esim. opinnäytetyön arvosanaan. (Katso Tutkintosääntö § 20.) Jotta voit hakea tutkintotodistusta, sinulla tulee olla palautettuna myös opinnäytetyön sähköinen arkistokappale (ohjeet Elmo-opiskelijaintrassa, vaatii kirjautumisen).

Huomioithan nämä ennen kuin palautat tutkintotodistushakemuksen.

Siirtyminen toiseen tutkinto-ohjelmaan JAMKin sisällä

Lomakkeet ja ohjeet (jamk.fi-sivustolla)

Eroaminen JAMKista

Eroilmoitus löytyy opiskelijan ELMO-työpöydältä  Sähköinen asiointi –vimpaimesta (vaatii kirjautumisen), kohdasta Lomakkeet -> 3 Opintojen päättyessä.
Palauttamalla tämän lomakkeen eroat lopullisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Eroamispäivä on aikaisintaan se päivä, jolloin ilmoitus saapuu JAMKiin. Varmista, että kaikki suorituksesi on kirjattu opintorekisteriin. Eronneelle opiskelijalle ei voi enää kirjata opintosuorituksia.

Huom! Avoimen AMKin opiskelijan ei tarvitse täyttää eroilmoitusta, vaan hän peruu ilmoittautumisen avoimen AMKin sivujen kautta.