jamk.fi

Opiskelijakunta ja opiskelijaedut

Opiskelijakunta JAMKO

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO toimii JAMKin opiskelijoiden lakisääteisenä edunvalvojana ja tukena opiskelijan arjen eri vaiheissa. Lakisääteisten tehtävien lisäksi JAMKO järjestää opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa sekä jäsenistölleen opiskelijakortilla saatavia etuja.

Edunvalvontaa toteutetaan muun muassa valitsemalla opiskelijaedustajat JAMKin toimielimiin, vaikuttamalla kuntapolitiikassa, ottamalla kantaa sekä tiedottamalla opiskelijoita ajankohtaisista asioista. JAMKO järjestää myös JAMKin tutortoiminnan, eli opiskelijoiden tuen opintojen aloituksessa sekä niiden aikana.

Ylintä päätäntävaltaa opiskelijakunnassa käyttää edustajisto. Vuosittain edustajisto valitsee opiskelijoista koostuvan hallituksen vastaamaan jokapäiväisestä toiminnasta. Luottamushenkilöiden tukena työskentelee myös JAMKOn palkattu henkilöstö.

Tule käymään JAMKOn toimistossa Pääkampuksella, Rajakatu 35, F-siiven päässä (FP23).

Opiskelijaedut opiskelijakortilla

Jäsenyys on kattava palvelu- ja etupaketti opiskelijalle, ja se tarjoaa jäsenilleen kaikki valtakunnalliset ja paikalliset edut, monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, kansainväliset tapahtumat ja matkat sekä edulliset kahvila- ja toimistopalvelut. Voimassa olevalla opiskelijakortilla saat opiskelijahintaisen lounaan kaikista opiskelijaravintoloista, ja se toimii myös kirjastokorttina JAMKin kirjastoissa. Muistathan siis aina kysyä opiskelija-alennuksesta! Keväästä 2017 alkaen JAMKOn jäsenet voivat täydentää fyysisen opiskelijakortin etuja digitaalisilla opiskelijaeduilla älypuhelimen kautta.

Opiskelijakunnan jäsenyys ja jäsenmaksu

Opiskelijakunnan jäseneksi liittymällä saat virallisen opiskelijakortin, jolla todistat olevasi ammattikorkeakouluopiskelija ja näin ollen olevasi oikeutettu jäsenetuihin.  Opiskelijakortti voidaan myöntää tutkinto-opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi JAMKiin kuluvalle lukuvuodelle tai -kaudelle. Jäseneksi liityt sähköisesti JAMKOn verkkosivulla. Jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden (30 €) tai lukukauden (17 €) kerrallaan. Liittyessäsi ensimmäistä kertaa JAMKOn jäseneksi, peritään myös kortin valmistuskulu 5€. Saat viestin, kun opiskelijakorttisi on valmis noudettavaksi jäsenpalvelusta. Opintojen jatkuessa voit jatkaa jäsenyyttä seuraavalle lukuvuodelle tai -kaudelle. Voimassa olevasta jäsenyydestä kertoo opiskelijakorttiin liimattava lukuvuosi- tai lukukausitarra. Jäsenyyttä voi jatkaa JAMKOn verkkosivuilla ja maksaa jäsenmaksun verkkopankissa tai JAMKOn jäsenpalvelupisteissä tarraa noutaessasi.

Tarkat ohjeet ja linkit liittymiseen tai jäsenyyden jatkamiseen löydät sivuilta: www.jamko.fi/jasenyys

JAMKOn palvelut

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (JAMKO) tarjoaa sinulle monipuolista vapaa-ajan toimintaa ja tukea opiskelijaelämäsi varrella. Voit osallistua tapahtumiin, joita on aina liikuntatapahtumista ja ulkoilupäivistä rentoihin illanviettoihin ja suuriin opiskelijariehoihin. Monissa tapahtumissa on kansainvälistä twistiä. JAMKO järjestää myös kulttuurimenoja sekä matkoja mm. Lappiin. Rajakadulla voit nauttia välipaloja ja makeita herkkuja opiskelijakunnan kahvilassa JAMKO Caféssa. JAMKOn toimistolla ja syksyisin kampusten jäsenpalvelupisteillä voit hoitaa jäsenyyteen ja opiskelijakortteihin liittyviä asioita, ostaa tapahtumalippuja sekä hankkia Korkeakoululiikunnan tarran. Lisäksi JAMKOn kautta voit kansittaa opinnäytetyösi kätevästi. Vaihto-opiskelijat voivat vuokrata Survival Kitin, joka helpottaa ensimmäisiä päiviä uudessa maassa.

JAMKOn kuntosalilla opiskelijakunnan jäsenet hikoilevat ilmaiseksi. JAMKO järjestää myös liikunnallisia tapahtumia ja neuvottelee etuja erilaisista liikuntapalveluista. Laajemmin liikuntapalveluita opiskelijoille tarjoaa Jyväskylän korkeakoululiikunta.

Tutustu tarkemmin JAMKOn palveluihin

Yhteystiedot

Tavoita JAMKOn hallitus: https://www.jamko.fi/opiskelijakunta/hallitus

Henkilöstö

Hannu Järvistö, toiminnanjohtaja
044 321 1600
toiminnanjohtaja(at)jamko.fi

Ohjaus ja tutorointi, hyvinvointi
Tiia Kolu, asiantuntija
050 516 6916
ohjaus(at)jamko.fi

Jäsenpalvelut, opiskelijakortit, opinnäytetyön kansitukset
Paula Sulkunen, asiantuntija
050 336 1385
jasenpalvelu(at)jamko.fi

Viestintä ja Edunvalvonta
Anna Tarvainen-Illi, asiantuntija
045 207 8110
viestinta(at)jamko.fi