Opinto-oppaat

Opinto-opas on tärkein tietolähde opintojesi aikana. Se sisältää tietoja opiskelun eri vaiheista sekä opiskeluun liittyvistä käytänteistä. JAMKin opinto-oppaista löytyy hyödyllistä tietoa opinnoista, ohjauksesta ja opintojen etenemiseen liittyvistä asioista niin tutkinto- kuin muillekin opiskelijoille. Sivun alavalikosta (footerista) löydät linkit opiskelijoiden yleisimmin käytettyihin palveluihin, tietojärjestelmiin ja sisältöihin. Voit myös hyödyntää sivuston hakupalvelua.

Opinto-oppaan lisäksi toinen tärkeä tietolähde on kaikkien opiskelijoiden yhteinen Elmo-opiskelijaintra (vaatii kirjautumisen). Se sisältää yksikön ja koulutusalan ajankohtaistietoja sekä opinnäytetyön ohjeistuksen kokonaisuudessaan.

Opinto-opas AMK

Tervetuloa Jyväskylän ammattikorkeakoulun AMK-tutkinnon opinto-oppaaseen. Tutustu oppaaseen, sillä se on tärkeä ohjesivusto koko opintojesi ajan.

Opinto-opas YAMK

Tervetuloa Jyväskylän ammattikorkeakoulun YAMK-tutkinnon opinto-oppaaseen. Täältä löydät opiskeluusi liittyvät tärkeimmät ohjeet.

Opinto-opas AOKK

Tervetuloa ammatillisen opettajakorkeakoulun opinto-oppaaseen.

ECTS Guide

This is the ECTS Guide at JAMK University of Applied Sciences. In these pages, we have collected all ECTS information for students.