jamk.fi

Opinto-opas ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijoille

 

Tervetuloa opiskelijaksi!

Tervetuloa opiskelemaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun, yhteen Suomen suosituimmista ammattikorkeakouluista. Päätöksesi tulla meille opiskelemaan on erittäin onnistunut, sillä suosiomme takana on monia eri tekijöitä: monipuolinen koulutustarjonta, modernit oppimisympäristöt, laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto, osaava henkilöstö ja valmistuneiden hyvä työllistyminen.

Opinto-opas ja opiskelijoiden intranet

Opinto-opas on tärkein tietolähde opintojesi aikana. Se sisältää tietoja opiskelun eri vaiheista sekä opiskeluun liittyvistä käytänteistä. Hyödyllisiä tietoja ovat esimerkiksi ilmoittautuminen ja opintotarjonta.

Opinto-oppaan lisäksi toinen tärkeä tietolähde on kaikkien opiskelijoiden yhteinen Elmo-opiskelijaintra (käyttäjätunnuksellinen). Se sisältää yksikön ja koulutusalan ajankohtaistietoja.

Uudelle AMK-opiskelijalle

Opinto-oppaasta löydät uudelle opiskelijalle suunnatun sivuston, josta löytyy mm. linkki ennakkotehtävään.

Uuden AMK-opiskelijan ohjeisiin

Tutkinto-ohjelmat ja opintotarjonta

Täältä löydät yleistietoa ammattikorkeakoulututkinnosta ja sen rakenteesta sekä tutkinto-ohjelmista. Voit löytää myös oman tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelman sekä menossa olevan lukuvuoden opintotarjonnan.

Opiskelu

Opiskelu-sivustosta löydät kaiken sen tiedon, joka liittyy opiskelun käytänteisiin JAMKissa. Näitä asioita ovat mm. hyväksilukeminen, HOPS, harjoittelu, ilmoittautuminen, arviointi ja opinnäytetyö.

Käytännön tietoa opiskelijalle

Etsitkö asuntoa? Milloin ilmoittautuminen alkaa? Mitä ruokaa tänään on tarjolla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin, jotka eivät suoraan liity opiskeluun, löydät vastaukset täältä.

Lisätietoja opinto-oppaasta

Ikonen Hannu

Koulutuksen kehittämispäällikkö, Educational Development Manager
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358405283762

Luukkonen Anne

Suunnittelija, Administrative Planner
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358505676068
Anna palautetta opinto-oppaasta